Tiszacamping

Apartmanok

Az újonnan nyílt apartmanjainkat, melyek ideálisak pihenésre és kikapcsolódásra. Az új apartmanból 9 db 4 fős és 1 darab 2 fős van, így összesen az e fajta szálláshelyen 38 főt tudunk fogadni.  Az alábbiakban összefoglaljuk a felszereltségüket és néhány fontos tudnivalót:
 
Kapacitás: Az apartmanok 4 fő elszállásolására alkalmasak, így ideálisak családoknak vagy baráti társaságoknak.
Szórakozás: Minden apartman TV-vel felszerelt, így lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és az esti filmnézésre.
Klíma: A kellemes és komfortos hőmérséklet érdekében klímaberendezéssel van felszerelve minden apartman.
Saját fürdőszoba: Az apartmanok mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik, így az intimitást és a kényelmet is biztosítjuk.
Mini konyha: Az önálló étkezéshez minden apartmanban megtalálható egy mini konyha, amelyben hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és vízforraló is rendelkezésre áll.
Terasz: Minden apartmanhoz tartozik egy kényelmes terasz, ahol élvezheti a reggeli kávét vagy a lenyugvó nap fényét.
 
Ha a kényelemre és a modern felszereltségre vágysz, akkor az új apartmanjaink tökéletes választás lehet. Várjuk szeretettel a pihenésre vágyó vendégeket!
 

A szállás aktuális árairól érdeklődni az ELÉRHETŐSÉGEK fülnél feltüntetett e-mail címen vagy telefonszámon keresztül tájékozódhat. Áraink ellátást nem tartalmaznak. A szállást délután 14 órától lehet elfoglalni, valamint a kijelentkezés napján 10 óráig szükséges azt elhagyni.

Foglalást követően előrefizetést kérünk, a szállás 100%-át kérjük elutalni. A szállás lemondható érkezés előtt 30 nappal. Ebben az esetben a beérkezett összeg 100%-át visszafizetjük. Későbbi lemondás esetén nem áll módunkban az összeget visszatéríteni.