Tiszacamping

Turistaházak

A kemping területén 2 hektáron lehetőség van sátorozásra, valamint 8 db 2 oldalú áramállás és vízvételi lehetőség van kialakítva a lakóautóval érkezők részére is. A pihenni vágyókat 8 db szobába várjuk, ahol szobánként 2 db emeletes ágy található, így összesen 32 fő elszállásolására van lehetőségünk a vendégházakban. Minden szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt.  A szobákhoz közös zuhanyzó, közös mosdó tartozik. A kemping területén több tűzrakóhely is biztosított.

A szállás aktuális árairól érdeklődni az ELÉRHETŐSÉGEK fülnél feltüntetett e-mail címen vagy telefonszámon keresztül tájékozódhat. Áraink ellátást nem tartalmaznak. A szállást délután 14 órától lehet elfoglalni, valamint a kijelentkezés napján 10 óráig szükséges azt elhagyni.

Foglalást követően előrefizetést kérünk, a szállás 100%-át kérjük elutalni. A szállás lemondható érkezés előtt 30 nappal. Ebben az esetben a beérkezett összeg 100%-át visszafizetjük. Későbbi lemondás esetén nem áll módunkban az összeget visszatéríteni.